Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Kistans pappväggar; tömd tom trummande trinn av tennhöljda 'tids'ribbor


de kallade oss offsprings

 

nej
tyvärr

 

ni har inte
en chans att hinna med
nej tyvärr

inte med hinnor heller
slöjor jalusier draperier gardiner med

tofsar

nej tyvärr
ni har

redan 'medat' off sa hon
och valde mellan smurfarnas "Håller du i mig så.." 

och en grundkurs i  konsten
att hinna

innan det som är slut upptäcks

innan hinnan lyfter från det som fått försvinna

 

de kallade oss offsprings

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 17:28



Bookmark and Share


  Thurizas
klockren här borta på min ände :D
2016-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri