Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik: Emotional Drama Sad Epic Piano Solo - Love & Loss - Original Composition by Mattia Cupelli


Bränner

Du fräter som syra

in i mina ådror

där under hud kan jag känna dig

bränna bränna

i hud i mun i svalg i näsa

i det respiratoriska

jag tar gasmasken på 

men det hjälper inte

det är för sent

du bränner mina lungor ändå

tränger in i varje por

och hemsöker mig

som en ande

för din kärlek bränner igenom allt

och den stannar inte där?

 

 

Den når in i min själ.

 

 

Och det älskar jag.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-01 23:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
texten når in i djupet och berör i själen KRAM
2016-06-03

  Fem hjärtan VIP
En stark och berörande text!
2016-06-02

  Bibbi VIP
Ett uppvaknande kanske?
2016-06-02

    Peter Söderqvist
Fint beskriven kärlek, känslan som syra innanför huden.


2016-06-02

    ej medlem längre
En stark berörande text.
2016-06-02

  Karina"Kia"
Lite syrlig i tonen ..med diktens slut va lite över det jag inte trodde..

Att bli älskad kan göra ont..denna bränner till!
2016-06-01

    ej medlem längre
gillar 'dessa' lite mer
nya, ruffiga -starka
+
2016-06-01

  M:tin
Det var en stark och brännande text, berör!!!!!!
2016-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP