Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge?

 

Jag säger ja när jag vill det 

för att det känns bra i mig

för att jag vill ge för att jag tycker om att ge

jag säger nej när jag inte vill det

ibland säger jag det tyst

ibland mera bestämt och ibland lite högre

det är så skönt att säga det man känner

ja det är skönt att ge när man vill det

och säga nej när man vill det

när man behöver det...

att vara ärlig mot sig själv..

det är det finaste man kan ge till sig själv?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-06-02 08:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insiktsfullt och bra!
2016-06-03

  Fem hjärtan VIP
Så sant och viktigt just det..!
2016-06-02

  rondell
Vilken insikt du kommit fram till...Bra!
Kroppens signaler ska man vara lyhörd för.
"ärlig mot sig själv är det finaste man kan ge till sig själv" fina ord och så sant!
2016-06-02

  M:tin
Fint att du är ärlig mot dig själv!!!!!!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP