Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara?

Nu är det min tid att vara

att älska

att leva liv?

 

Nu är det min tur

att leva

mitt liv?

 

Nu vill jag skratta

nu vill jag vara glad

nu vill jag bara vara jag?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-02 09:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ..kram
2016-06-03

  Fem hjärtan VIP
Underbart!!
2016-06-02

  ULJO
Kanon. Lev ut livett, finns inget som hindrar
2016-06-02

  M:tin
Fint!!!!!!
2016-06-02

  Lena Själsöga Keijser
ser dina frågetecken... i frågan lever svaren
det jag ser samt följer är frågetecknets linjer hur det omfamnar ovan/himlarna kanske...huvudtanken samt rinner ned in ...kanske punkten är hjärtat... vad vet jag
dina ord
dina bilder
skänker
pärlor
2016-06-02

  Anya VIP
Jaa att BARA vara jag är sannerligen en konst...tycker jag... Hoppas diktarjaget uppnår sitt BARA. fin text!
2016-06-02

  rondell

fint skrivet!!!
2016-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP