Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar ju dig ditt pucko <3


Och låt mig aldrig mer gå vilse

Älskling,
Ta min hand
Led mig varsamt

Förbi rädsla
Högt över ovisshet

Du Vackraste,
Håll om mig
Skyddande närhet

Förvandla svek
Med värme,
till trygghet

Och låt mig aldrig mer
Gå vilse




Fri vers av sandra b
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-05-07 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sandra b
sandra b