Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rödavita rosen

så blandade
drömmar
om
svart och vitt
av saknad
till dig
jag valde bort

~~~

nya gamla känslor
om sorglös tid

hoppsan

nu ska vi
tänka klart
i tid som är

~~~

en annan smider
planer
så vitt och brett
medan rosen
den tappar
blad efter blad..

~~~

ensamhet
är kanske en tid
för dig

trotts allt
är den
röd vita
rosen
för alltid
din


~ netis ~




Fri vers av agneta pichler
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-02 23:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i känsla!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler