Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skörda?

Varm är känslan, varm är tanken,

varm är känslan från igår.

 

Stark är känslan, stark är tanken

Det jag sått är det jag får?

 

Det jag önskar, är att älska?

Så då kärlek i ditt bröst.

 

Det man sår, är det man blir

och jag vill skörda kärlek?

 

Andas du hat, föds mera hat?

Och du vill känna kärlek?

 

Kall är känslan, kall är tanken.

Kall är känslan från igår?

 

Stark är känslan, stark är tanken.

Det jag sått är det jag får?

 

Det jag önskar, är att älska?

Så då kärlek i ditt bröst.

 

Det man sår, är det man får?

Och du vill skörda kärlek?

 

Det jag sår, är det jag får

och jag vill skörda kärlek.

 

Stark är känslan, stark är tanken

Det jag sått är det jag får?

 

Det jag önskar, är att älska?

Så då kärlek i ditt bröst.

 

Det man sår, är det man får

och jag vill skörda kärlek.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-04 10:02



Bookmark and Share


  ULJO
Som en underbar kärleksballad
2016-06-05

  Fem hjärtan VIP
Mjukvackert och så sant just det.. Det man sår får man skörda..
2016-06-05

    ej medlem längre
Nästan som en psalm ...
2016-06-04

    Peter Söderqvist
Underbar text.
Visst kan det bli missväxt, men den som inte sår kan inte skörda.
Bra skrivet.
2016-06-04

    ej medlem längre
ett bibliskt ordspråk du väver in i texten. tror jesus har myntat som man sår får man skörda.
2016-06-04

  M:tin
Fint, underbart kreativ du är!!!!!!
2016-06-04

  rondell
Fint skrivet om kärlekens skörd..underbart!
2016-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP