Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig ...min vän (Musik: Gabrielle Aplin - The Power of Love Cover By Jasmine Thompson (originally Frankie Goes To Hollywood)


Jag vill..

ge dig stjärnor

 

plocka ner dem från himmelen

och ge dem till dig

 

för du är den du är

en sån fin vän

som alla vill ha

 

himlafin

 

så jag vill ge dig stjärnor

 

plocka ner dem från himmelen

och ge dem till dig min vän

 

 

 

 

Ninananonia




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-06-06 23:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint
2016-06-08

    Peter Söderqvist
Vilken fin beskrivning av vänskap.
Jag tycker om den.
2016-06-07

  Federico Romano
Fina ord om vän..
2016-06-07

  mickech
En mycket fin gest till din vän :)
2016-06-07

  Fem hjärtan VIP
Så vackert och varmt!
2016-06-07

  M:tin
Obeskrivligt vackra tankar du skriver!!!!!!
2016-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP