Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har....

ont i kropp och själ

det gör ont just här

och kanske även lite där

 

eller ganska mycket faktiskt

 

att ha ont i själen är inte bara

när smärtan känns fast man vet inte var

man känner den bara

 

kan inte förklara hur eller varför

hur länge den ska stanna

och kroppen värker 

ja kroppen attackerar blir yr och vimsig

är det av längtan efter liv?

 

jag har ont i kropp och själ

ja det gör ont just här

och kanske även lite där

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-11 17:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör
2016-06-13

  ULJO
Är det längtan efter den sanna kärlek? Då förstår jag din smärta.
2016-06-11

  Nils-Robert
Smärtsamt.
2016-06-11

  Fred Linz
Jag hoppas det är längtan efter liv ,
Känner likadant , fin beskrivning
2016-06-11

  Peter Stjerngrim VIP
Typiska symptom när
det är för lite närhet, kramar
och bekräftande innerliga kärleksbetygelser ...
2016-06-11

  M:tin
Det berör min fina vän!!!!!!
2016-06-11

  mickech
Ja, själen sår är inte lätta att läka, det tar lite tid, men går som regel bra!
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP