Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår?

Igår var en sorglig dag 

en dag man inte vill ha 

 

när allt går åt pipan 

när allt omkring en blir fel

när saker går sönder 

som jag 

 

när några av dem man talar med förvränger

det man säger och gör goda ord till onda

 

en deppig hemsk dag var det igår 

när allt som kan gå fel gör det

för att det kan göra det

 

en sådan dag hade jag igår 

hoppas att idag blir en bättre och finare dag

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-09 11:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns oh berör!
2016-06-13

  Goraxy 89 Orion VIP
Det finns såna dagar inget tvivel om den saken. Det finns också dagar när det inte händer någonting alls förutom att man gör det som måste göras - Men inuti är man helt sönder och känner att allt man är, säger eller gör är helt fel och att man själv är fullständigt fel och ingen insikt andlig eller psykologisk, medicinskt kan ändra det faktum att allt är bara fel fel fel fel fel fel fel fel - Allt är F-E-L-!
2016-06-11

  ULJO
Hoppas din morgondag blir ljusare. Men i kärlek är ju varje dag fin även om vissa dagar går åt skogen.
2016-06-10

    Peter Söderqvist
En sådan dag är värd att dikta om.
2016-06-09

  M M Mannheim VIP
Hoppas att den blir det, din dag i dag!
2016-06-09

  M M Mannheim VIP
Hoppas att den blir det, din dag i dag!
2016-06-09

  Marita Ohlquist VIP
Det gör förbaskat ont!
Skickar en kram och önskar dig en bra dag!
2016-06-09

  M:tin
Berör <3
2016-06-09

  Öknens Ros VIP
Idag blir en mycket bättre dag än dagen igår! ;)
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP