Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon?

Någon
jag var liten
minst i familjen
ingenting att ha
mina tankar hade inget värde
jag var värdelös för dem
någon att se ner på
någon man inte behövde lyssna på
någon att förlöjliga
som inte kunde eller visste något
trodde de

jag var någon man hade makt över

någon som inte betydde något 


jag var någon man ville trycka ner någon att visa upp för andra hur väl man lyckats
jag var någon som inte fick säga nej någon som aldrig fick vara sjuk
jag var någon som skulle vara perfekt
inte som de andra

jag var någon man aldrig ville ha?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-10 20:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så oerhört starkt!
2016-06-13

  Anya VIP
MEN så bra! Jag är stum!!! Så lik min egen uppväxt. Det är som om jag skrivit det själv. Tack för att du är du och bjuder på detta. En sannerligen stark text!
2016-06-11

    ej medlem längre
Någon ger oss alltid vackra och tänkvärda texter. DU!

2016-06-11

    ej medlem längre
Din text är stark berörande.
2016-06-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Ett perfekt litet barn att visa upp för grannar släkt och vänner. En snäll liten flicka som alltid gör som hon blir tillsagd och förstår att vara tyst och osynlig när dom vuxna har något att diskutera. Jag var bara en snäll pojke som snabbt förstod att det bara var att anpassa sig till att leva inom så snäva ramar och drömde om att en gång få vingar och kunna flyga bort högt och långt. du skriver så att nostalgierna vaknar.
2016-06-11

    ej medlem längre
synd om dej som fick en sån uppväxt. bra diktat om det.
2016-06-10

  ULJO
Annorlunda text från dig. "Du vet väl om att du är värdefull" en ord fras som passar in just nu.
2016-06-10

  Fred Linz
Låt aldrig någon säga
- vem är du ?
den som vet är du
och alla solrosor på fälten som
blommar för din skull
2016-06-10

  mickech
Så stark text Ninna, klart du är någon som man vill ha!! KraM!
2016-06-10

    ej medlem längre
öppen
med ett starkare Värde
-bravo+
2016-06-10

  M:tin
Men Nina, vad jag berörs!!!!!!
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP