Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyanser?

Ingenting är vad det ser ut att vara 

ingen är enbart på ett sätt

du är inte bara du på ett sätt 

du är du på flera sätt

det finns många olika nyanser i dig 

det finns nyanser i allt och alla 

vi formas av våra liv

det finns positiva och negativa erfarenheter 

som formar oss alla 

 och ingenting varar  för evigt

 

men allting formar en som människa

barndomen sätter sina djupa spår 

ja allt man går igenom gör det 

det finns så många nyanser i mig

men även i dig 

och det finns nyanser av dig i mig

och nyanser av mig i dig?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-11 16:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och fint!
2016-06-13

  ResenärGenomLivet
Klokt och tänkvärt...
2016-06-12

    ej medlem längre
Mycket vackert!
2016-06-12

    Peter Söderqvist
Fint fångad komplexitet.

2016-06-11

  ULJO
Så är det i den äkta sanna kärleken
2016-06-11

  M:tin
Så sant skrivet!!!!!!
2016-06-11

    ej medlem längre
:)
2016-06-11

  Carpen
Fint skrivet om nyans...

Det sägs att det mänskliga ögat
kan uppfatta över 6000 olika nyanser av grönt

:)
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP