Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns...

du och jag på bryggan av trä...

du log som en sol

jag med

med blossande hud

och vidöppen blick

jag såg dig    verkligen såg dig

med alla sinnen

doft känsel hörsel syn smak 

och mitt sjätte sinne var vidöppet

het som en lavavulkan

hur du kunde läsa mina tankar så

hur mycket jag ville ha dig

du följde efter mig i skogen på stigen

ett steg bakom 

men ändå tillräckligt nära

min hud längtade efter din 

du tog om mig bakifrån 

kramade mig ömt

berörde det som var jag

vildhet blick och varm hud i min nacke

händerna om mina bröst

du man    jag kvinna

mer kvinna i dina händer....

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-06-12 22:47



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, attraktionens kemi
är urstark!
2016-06-13

  Anya VIP
Så fint om ett kärleksmöte. tycker mycket om slutraden..:
mer kvinna i dina händer....
Då har man sannerligen hittat rätt.
2016-06-13

  Lars Hedlin
Längtans vackert!
2016-06-13

    ej medlem längre
Kärleksfulla minnen....vackert.
2016-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text om kärlekens magi!
2016-06-13

  Alysse VIP
"mer kvinna i dina händer..."

Så fint skrivet!
2016-06-13

  Karina"Kia"
Vackert men helt otippad i slutet och dess slut!


2016-06-13

  ULJO
Bara så underbart
2016-06-12

  M:tin
Ömt, fint och sensuellt!!!!!!
2016-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP