Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärntimmar

Stjärntimmarna och skogsmossorna
Under mina fötter
Är klockorna och mina andetag
Som slutar ticka och andas snart
När skuggorna
Och händerna
Har min hals i sitt grepp
Och stjärnorna faller
Och skogarna dör
När mina andetag tystnar




Fri vers av jennydreadful
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-14 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful