Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans dödliga önskan

Handen runt halsen
Handen på bröstet
När gråten tystnat
När skriken slutat skrika
Och jag inte ser
Och inte hör
Och inte känner
Hans dödliga önskan
Om mig




Fri vers av jennydreadful
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-14 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennydreadful