Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styx?

Jag ror över floden styx

och du sjunger opera i duschen

det känns lite orättvist?

men livet kan man inte rå för

det bara kommer som en ångvält

och jag hänger med fast jag gör ju faktiskt inte det

min hjärna vill men kroppen säger nej och tvärtom

och inga piller i världen kan hjälpa mig

det är därför jag inte äter dem

en värktablett kan inte hjälpa mot värken jag har

den som känns ända in i själen

samvetet är det som stänger min värld

inpräntat sedan barndomen

man måste duga kämpa ingenting är gratis

man måste niga för att duga annars är man ingen

 jag är kött och blod

men önskar att jag bara vore ljus

för den här världen är ibland för mycket för mig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-15 16:57



Bookmark and Share


  Fred Linz
Saknar ord

Mörkt men vackert
2016-06-16

  Sofhia Wirström
så smärtsamt
så vackert
berörande

2016-06-16

  Alysse VIP
Smärtsamt skrivet om livets kämpande
2016-06-15

  ULJO
Sätt dig ner och meditera och analysera. Livet rusa fram lite väl snabbt ibland. Men se de goda egenskaperna och lyft fram dem så ska du se att livet ljusnar igen
2016-06-15

  Fem hjärtan VIP
Stor smärta som känns i och mellan dina rader.. !
2016-06-15

  WyS VIP
Igenkännande, starkt förmedlat.
2016-06-15

  M:tin
Väldigt gripande ord, jag kan faktiskt identifiera mig en del av det du skriver, sorglig text...
2016-06-15

    Sefarge VIP
Materia och själ
Eld ljus evighet
Mörker och förgänglighet
Finskaldade Livsfrågor !
:)
2016-06-15

    ej medlem längre
Starka och nakna ord fyllda av smärta.
2016-06-15

    Dan Myrbeck
Tänkvärda reflektioner..
2016-06-15

    Peter Söderqvist
Stark text, jag hoppas det dröjer innan diktjaget ror över till andra sidan.
2016-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP