Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om?

Om jag kunde beskriva himmelen för dig idag 

skulle jag göra det

den ger mig lugn och ro i själ 

blådisig med molekyler som dansar i luften

som en tavla målar den mig en sommar

och luften känns svalkande skön

idag är en dag att älska

ikväll är kvällarnas kväll

ikväll är en kväll att älska 

när himmelen viskar mig liv...




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-06-16 20:09



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åh, så bra och vackert du skriver..Himmelskt vacker!
2016-06-18

    ej medlem längre
Dina ord är magiska.
2016-06-17

    AA VIP
Fin.
2016-06-16

    ej medlem längre
ja en kväll som den här
vill man ha någon att pussa
men har man inte det
är det en fin kväll ändå.
2016-06-16

    ej medlem längre
i himmelriket slipper man naturbehoven. bra det. anus försvinner oxå. inget fult finns i himmelriket.
2016-06-16

  Sofhia Wirström
dina rader
de ger lugn
och harmoni
2016-06-16

  Carpen
Skön text att andas in
2016-06-16

  M:tin
Du är en underbar poetissa, om jag får uttrycka mig så... så kreativ du är, jag tycker om din luft!!!!!!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP