Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orlando, come dance with me

Orlando
Come dance with me
Och så väcker du mig mitt i natten
med en lock från ditt hår
Varför älskar vi varandra?
Natten är tung mot täcket
men ändå bär ljuset all kraft i dig

På hallbordet ett utbrunnen låga
en gest utan ord
Du kan kalla det kärlek
Du vet vad du har
och så förvandlar vi oss
till ett vi
mot gardinens kyssar
Vinden viskar
Låt rummet vara
Det är finast orört

Och så en hand flätad i en annan
Orlando
Come dance with me




Fri vers av arcoiris
Läst 249 gånger
Publicerad 2016-06-16 01:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris