Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag inser ändå

och jag inser ändå
att det måste vara
min egen vilja
för min skull

min egen
Värderade
Riktning

för att jag själv
vill leva inte
sakta tyna
bort

jag vill
Leva

Livet




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 18:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Härligt!
2016-06-19

    Jim Friberg VIP
Tänk själv, det är det vackraste som finns.
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP