Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesdigert

 

 

för mig finns ingen att få
ingen skulle stanna
vill jag ha nån,
måste jag överbemanna
låta mitt gift lamslå

för som den svarta änka jag är
dödar jag dem jag håller kär

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-25 21:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Väcker frågan:

Varför?
2016-06-27

    glasa VIP
här känns det som
spegelvända
bud
och den svårlästa texten
får mig

att förstå
att texten
kräver

min egna insats
extra särskilt
2016-06-26

    ej medlem längre
Grymt öde Svarta änkan har fått.
Bra diktat!
2016-06-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP