Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik - Viktor Olsson - Mil i ljus


Under

 

När nattens himmel vilar

minns jag   du och jag

hur vi älskar under månens skära 

 vi ler i våra drömmar 

bland under och mirakler

älskar dem som oss

 

 du är min älskade

du i alla mina drömmar

du gör mig svag men även stark

 jag vill älska dig så

tills tidens slut...




 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-06-16 20:43



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker poesi
2016-06-18

    ej medlem längre
Underskön poesi.
2016-06-17

    AA VIP
Berörande ord.
2016-06-16

  Alysse VIP
Så fint och mjukt skrivet
om kärleken
2016-06-16

  Sofhia Wirström
endast du
kan beröra som du gör
med dina texter
poet ända ut i fingerspetsarna
2016-06-16

  M:tin
Jag kan inte sluta att beröras av dina ord!!!!!!
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP