Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver...

 

Jag behöver känna din ande 

när vi älskar 

jag behöver känna din kropp

här och nu  som där och då

jag behöver känna din själ

i varje liv

i varje sekund i mitt liv

jag behöver känna

din själ i detta liv

och i livet efter

ja jag behöver älskas av dig

i alla liv som vi lever

här och bortom nu och då

jag behöver älska din själ

och jag behöver att du älskar min förevigt

jag vet att vi älskar så förevigt

jag behöver inte fråga om det är så

jag bara vet det

 




 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-17 10:12



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Blir rörd och berörd av din fina dikt!
2016-06-18

    ej medlem längre
Ord som rör vid hjärtat.
2016-06-17

  M:tin
Så vackert att känna så för en annan själ!!!!!!
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP