Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksdikt bara rakt upp och ned


Eufori

Kom
Låt mig få känna
den gudomliga euforin
Med dig

Vara lycklig
och få höra dina klingande skratt
Bara ögon för varandra

Jag vill fylla dig
Med min manlighet
Släppa loss
och lösa fördämningarna

Där bortom den välvda horisonten
Finns fullkomlighetens rike
Jag har satt våra segel
och seglar dit med dig

Vi kommer tillsammans
Under det högstas valv




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-05-08 08:26



Bookmark and Share


  Nessie
Vilken känsla! Man rycks med i ett kärlekens lyckorus.
2006-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö