Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2012-02-05


Ej medlem

Du som läser syns i loggen

klart jag undrar vem du är

jag är jag och fabulerar

mest om känslor och sån't där.



På poeter vill vi värna

och det fria skriverit

att bli lästa vill vi gärna,

få oss konstruktiv kritik.



Så kom med och kommentera

visa dig vem du nu är.

Registrera, applådera,

skriv och läs och njut och lär!




Bunden vers (Rim) av Clam VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-22 14:13



Bookmark and Share


  walborg
Elegant. Läsarna är dock för det mesta Google som tillåts läsa igenom allt allt vi skriver här nätterna igenom och så kan man hitta sina bilder på nätet ....
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Clam
Clam VIP