Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarsyn

Grusvägen skär genom allt prunkande
vildvuxet midsommarblomster
sträcker sig runt, skickar in
grönt ljus
genom den animerade nosen
mot svansen
klipps försommaren av lyckoslagen
och ändå stannar det näpna huvudet upp
bland alla klorofyllda explosioner
vänder sig över vägen
mot mitt vädrande, ”Wiggo !”
så står vi öga mot öga och snittar tiden
serverar varandra en bit lycka
genom landskapets flörtande
låt stå !




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-28 21:56



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ja, nog flörtar landskapet med oss alltid...det gäller att ta tillfället i akt och njuta av det...en härlig text...
2016-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP