Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÖPSEDLAR

Leksand levereras
till Leksand

Skönhetsmiss
drabbad av
skönhetsmiss

Matematiker
gav svar på tal

Finansministern har
kronisk huvudvärk

Hemköp
avskedar
Jessica




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 476 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-09-15 15:52



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du är fenomenal på att hitta på roligheter...tack...
2016-09-21

  överlevaren VIP
Skojigt!
2016-09-19

  aol
Gillas kulbistert sammansatt,
2016-09-19

  limerick
Fyndigt värre!
2016-09-18

    Lena Söderkvist VIP
Och så var det astronomen som fick kikarsiktet mitt i planeten...
2016-09-17

  Maria Sundelin VIP
Och Julian Assange ska förgöras eller förföras beroende på tidning
2016-09-16

  Fem hjärtan VIP
Löpsedlar hänger ut känslor för att känslolöst sälja till våra känslor...
2016-09-16

  Per Drysén
Sammanställning av glädjande formuleringar som allt mer färsvinner ut världen.
2016-09-16

  ULJO
Löpsedlar snart ett minne blott. Dagstidningarna slåss verkligen för sin överlevnad. Kul sammanställt.
2016-09-15

  anits VIP
Ja man får läsa mycket på löpsedlar sant eller osant det kan man aldrig vet.
2016-09-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja Du löpet går...

2016-09-15

  M.Eta
Roliga knorr på löpsedlar, fyndigt!
2016-09-15

  Gunnel Eriksson VIP
Tycker mest om den med
matematikern, härligt dubbeltydig.
2016-09-15

  Solstrale VIP
Gråter för Jessica gillade alla, känner frustration över finanserna, de kan inte föra sitt eget tal....
2016-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Casinorevyn hade en sketch där en man kom springande med en tia och sade: "Veckans löpsedel".
2016-09-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra löpsedlar med ypperlig satir!
2016-09-15

  Marianne Räf
Lajbans löpsedlar!!
2016-09-15

    ej medlem längre
Så slående lika det kan bli!
2016-09-15

    ej medlem längre
Säljande löpsedlar!

2016-09-15

  Marita Ohlquist VIP
Tuffa tider i tidningsbranschen!
-Kom och köp!
2016-09-15

    Sefarge VIP
Tja!
Bättre än en Dagsedel
För den bostadslöse?
:)
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck