Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla fast

Jag försöker förstå höstslöven
När jag ser ut genom mitt fönster
Och ser hur blåsten biter tag i träden så de vajar
Men att höstlöven håller sig kvar
De bruna röda och gula
De håller sig kvar

Jag försöker förstå
Hur höstlöven
Orkar hålla fast
När naturen verkar göra allt
Verkar skrika
SLÄPP TAGET

Jag försöker förstå
För jag vill lära mig
Att hålla fast
När det känns som att jag borde släppa




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-07 03:28



Bookmark and Share


  Robin V
Fint!
2016-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina