Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen gick han iväg utan att vända sig om

 

 

Du vankar fram och tillbaka. Rädslan i dina ögon lyser likt en röd solnedgång.  Älskade vän, nu är det över, nu är det över. Jag försöker att hålla om dig, men du skjuter mig åt sidan. Du torkar tårarna från din kind och säger "I need to be strong". Din hand smeker min kind och när jag vill säga något, då för du ditt finger till min mun och tystar mig. 

Jag vet att vi aldrig mer kommer att ses, det här är sista gången. Mina läppar smakar salt och du kysser min hand och säger "I never forget you, never.." 




Fri vers av genni VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-07-07 10:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
berörande starkt
2016-08-02

  Lars Hedlin
Berör starkt....
2016-07-11

  erkki
Vilka var skälen? Detta berör verkligen!
2016-07-07

  Quasimodo
Så oerhört stark för kärlek och för avsked, berör djupt!
2016-07-07

  aol
Verkligen så dikten grep tag i hjärtat,
2016-07-07
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP