Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstjärna


Aftonstjärna
Under bar himmel
På lingonröda tuvor
Somnar inatt
Andromeda
Hjälper som vanligt
Karlavagnen upp
Strandpipare och svalor
Har gjort sitt
Sjunger ses igen
För den som vill
Kaveldun
Stämmer in
Bjuder cigarrer
Ses igen
Morgonstjärna

Underbar himmel






Fri vers av Dandelion
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-29 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dandelion
Dandelion