Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRONS GODA KAMP

jag har grundlagt sunda vanor

och vill slippa kirurgi

slåss mot slagg och tankebanor

från den värld vi lever i

men jag nödgas konstatera:

jag är långtifrån perfekt

det är så det SKA fungera

om man en gång blivit väckt

 

 

inga vitmenade väggar

inget dalt och inget slött

inget återfall i fallgropar

och frestelser jag mött

intentionen ligger fast

och det finns nåd dit jag kan fly

Herrens trofasthet är evig

och Hans nåd var morgon ny

 

 

LARZ GUSTAFSSON 2/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2016-08-02 13:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2016-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP