Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DAG FÖR DAG

varje dag i fiendeland

är längtan hem

till hemlandets strand

varje dag under

ockupation

är motståndskamp

för den heliga tron

 

 

LARZ GUSTAFSSON  160802

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2016-08-02 13:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer med Senta!
2016-08-03

    ej medlem längre
Så sant, känner samma...
2016-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP