Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FINN DIN RYTM

finn din rytm

stå upp och stå emot

vägra bli

en duktig idiot

finn din rytm

våga vara individ

släpp din skräck

fast du går på finasterid

 

 

världen är full av nyttiga nötter

gatan är fylld av tassande fötter

finn din rytm

 

 

finn din rytm

du har en egen låt

låt den bli

din sommarsegelbåt

spänningen

rullar in med bränningen

strunt i höst

trots att du har känningen

 

 

golvet är fullt av smygande flickor

pojkar med utbrunna svavelstickor

finn din rytm

 

 

sök din rytm

hos Den som har komponerat dig

Han som fann

och som har kompenserat mig

finn din rytm

den har en puls som är bara din

Gud hör bön

tänk att Han ville besvara min!

 

 

staden är full av skrämda och klämda

öppet fientliga, oförskämda

finn din rytm

 

 

LARZ GUSTAFSSON 3/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2016-08-03 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP