Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CONSUELA

hon går som en samba

gör en konst av att gå

men hugger som mamban

om du tränger dig på

hon väljer och vrakar

för hon vet att hon kan

du ser hennes avfärd

som en nedbruten man

 

 

han ser corcovado

och den vackra statyn

han är desperadon

han som lämnade byn

och sökte sin lycka

i ett främmande land

han sveptes i väg

och hjärtat sattes i brand

 

 

hon är karnevalen

i ett hett koncentrat

men han är en sval en

som levt i celibat

det kanske är bäst

att hon får glida förbi

som sången i vinden

och till synes helt fri

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/8 2016

https://www.youtube.com/watch?v=XGIvpNhFIWw

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2016-08-03 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP