Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RETA UPP

jag retar upp en hel befolkning

genom att vara den jag är

här gäller endast deras tolkning

allt annat är blott till besvär

vem gav mig rätt att existera

en mun som ger ifrån sig ljud?

om det kan Bibeln informera

det var de facto himlens Gud

den Gud som ni har satt er över

i er groteska inbilskhet

fast det är Honom ni behöver

högaktningsfullt: en glad poet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/8 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2016-08-09 13:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så du är djävulsdyrkare?
Gud blev människa och identifierade Sig totalt med oss.
2016-08-10

  Elias N. Lockne
Gud saknar synd, och kan därför aldrig förstå oss. Bara en fallen ängel förstår människans abderitiska mönster.
2016-08-10

    ej medlem längre
Ja det är trångt i åsiktskorridorerna trots att man säger sig gilla olika.
2016-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP