Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, ni minns väl Don Martin- "En dag på motorvägen" o s v, eller Bröderna Marx - "En dag på kapplöpningsbanan"


CENTRUM EN VANLIG DAG

vem trampar på vem

om jag får fråga?

vem tillfogar vem

en svårsmält plåga?

vem ser inte bjälken

i sitt öga?

vem hånar

men faller själv till föga?

 

LARZ GUSTAFSSON  9/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-08-09 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP