Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAMNSDAGSPRESENT

jag önskar mig

i namnsdagspresent

en högre mur

av prima cement

att folk ska glömma

sådant som hänt

när jag haft fel

till hundra procent

 

 

jag önskar inget gods

inget guld

men jublar över

utplånad skuld

som spikats fast

på korset en gång

och uppstämmer

tacksägelsesång

 

 

jag önskar få

förmedla Guds Ord

som skänker frid

till krigshärjad jord

jag önskar leva

heligt och rent

i morgon kan det vara

för sent

 

 

LARZ GUSTAFSSON  10/8 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2016-08-10 13:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Verkligen en entusiast!
2016-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP