Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SOM ÄNDÅ TVEKAR

tar man bladet från munnen

och talar ur skägget

så blir man ett hatobjekt

men jag tror de som tiger

som lydiga svenskar

förlorar sin självrespekt

är din hand satt till plogen

så plöj då och så sen

låt ingen få hindra dig

det finns de som sitter

och sluddrar på krogen

det är ingenting för mig

 

 

har man fastnat med skägget

i brevlådan finns det

en sax som kan få dig loss

om du dansar på eggen

med ryggen mot väggen

flyg bort som en albatross

det finns uppvindar, medvind

och storm över haven

du ska flyga och aldrig dö

Jesus äger all makt

Han vill hjälpa på traven

och vattna ditt nysådda frö

 

 

LARZ GUSTAFSSON  11/8 2016

 

Kom ihåg Lots hustru...




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2016-08-11 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP