Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymdpop

Alla stjärnor lämnar mig,
Plötsligt blir allt tyst,
Dansar för att glömma dig,
Lukten av dig, kysst.

Reser på min meteor,
Genom himlakropp,
Kosmos svarta avelsfår,
Nynnar på rymdpop.

Kraschar genom atmosfär,
Allt närmre flaskans stup,
Skurkens mantel nu mig klär,
Störtar i solstorms djup.

Alla stjärnor lämnar mig,
Ja, nu är allting slut.

Alla stjärnor rämnar mig,
Och mitt rymdkrut,

brinner ut.




Bunden vers (Rim) av Elias N. Lockne
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-12 15:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Tycker om den här, både rimmen och flörten med det destruktiva, det blev ju kreativ rymdpop.
2016-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne