Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALSKA MÄNNISKOR

falska människor

får inga vänner

blott bekanta

som de ytligt känner

alla vet att någonting falerar

när de falska står där och orerar

kanske kan de bilda allianser

men de fräter ändå som en cancer

ingen litar på vad de berättar

sanningen står klar när dimman  lättar

opponerar du dig blir de arga

då förtalar de dig för att sarga

bildar opinion och sprider rykten

så att de ska slippa ta till flykten

om du stämmer in på min beskrivning

blir du föremål för min fördrivning

jag är selektiv - det bör man vara -

annars kan man utsättas för fara

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/5 2016

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2016-08-13 14:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utmärkt skaldat i rimmad stil!!!
2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP