Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O K

O K

jag vill också stiga ut i musiken

O K

kanske skulle jag bli besviken

O K

kryssandes igenom den ilskna trafiken

O K

det är inte detroit - där finns paniken

O K

det finns ingen tid dåför att protestera

O K först av allt så måste jag observera

O K

detta är en dröm och den blir aldrig verklig

O K

det blev den för beppe - hans skildring är märklig

 

 

LARZ GUSTAFSSON




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2016-08-13 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP