Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLAVBUNDEN


alla ska tvingas
att tycka som vi
folkväldet är en
ren despoti
alla ska hurra
för vår festival
dansa och snurra
du har inget val


jag vill slå sönder
och vråla ut hat
jag vill gå ronder
mot enväldets stat
mobben som jobbar
är totalitär
talet om mångfald -
en sliten chimär


bli en av oss
för då slipper du slåss
och du blir dunkad
i ryggen, förstås
vi vill regera
med vårt monopol
orden är mjuka
men näven av stål


LARZ GUSTAFSSON  13/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2016-08-13 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP