Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

we're all mad here. (svensk dikt)

jag skrattar som en galning
mina ögon är stängda
och i mitt hjärta
brinner en eld

du är tyst
och dina ögon blöder
i din själ
gråter en poet
för han skrattar
som en galning
men gråter som ett barn
för hans hjärta brinner

han har en vän
vars ögon blöder
för hon gråter
inombords

för hon har en vän
som skrattar som en galning
även om hans hjärta står i brand

vet du vad?

det är precis som en dröm
där du tror du är vaken
fast du sover

jag blundar
jag känner elden
och jag hör hur du gråter
fast 
det enda jag kan göra
är att skratta
som en galning

för jag måste vara tokig
detta kan inte varapå riktigt

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-14 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl