Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDEN I MITT HUVUD

världen i mitt huvud

kan man aldrig ställa ut

utställningen skulle

aldrig någonsin ta slut

världen i mitt huvud

ka man aldrig ställa in

för den pågår alltid

oavbrutet

liksom din

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-08-15 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP