Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordstormarna

Irrar,
Omkring i skriftens öken.
Ensam,
Blästras av ordstormar.
Vandrar,
In i meningshypotermi.

Det är nästan,
Komiskt,
Att han lever för,
Poesin,
Han inte ens kan,
Skriva.

Det,
Är nästan lustigt,
Att,
Han lever för,
Kärleken,
Han inte ens,

Kan bedriva.




Fri vers av Elias N. Lockne
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-15 14:16



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Nämen vilken orättvis sågning av sig själv, och till den snygga texten dessutom! Men läget känns igen, så dumma vi kan vara med oss själva, de största hindren för vår egen lycka.
2016-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne