Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGONS

kanske blir du

någons höstförälskelse

kanske dör du knall & fall

kanske blir du

någons solförmörkelse

lämnar honom karg och kall

om du blir en stjärna

i en märklig film

ser jag den på dvd

blir du superstjärna i

moldavien

eller importerar té

kan du bjuda alla

fattiga på fest

eller ordna en konsert

kanske nöjer du dig med

som folk är mest

och att moppa trappor här

 

 

LARZ GUSTAFSSON  15/8 2016

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-08-15 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint rimmat om någons...inspiration
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP