Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens lagun


känn mina händers smek
mina händers värme

känn mitt hjärtats slag
mitt hjärtas kärlek

känn mina ögons längtan
mina ögons suktan

känn min kropps vilja
min själs önskan

lyssna från djupet av din själ
försjunk dig i förvillelsens värld

låt det bli genvägen
till min mun

kärlekens lagun























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2016-08-16 19:56



Bookmark and Share


  Frida Andersson
När ömhet, passion och kärlek blandas =)
2016-08-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell och vacker text!
2016-08-17

  StinaJ VIP
Vackert skrivet, så vackert att jag får bokmärka för jag gillar verkligen sådana här texter där det sensuella blandas känslor.
2016-08-17

  Öknens Ros VIP
Vackert om kärlek och längtan därefter.
2016-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, läser och läser om!
2016-08-17

  Alysse VIP
Känslosamt skrivet
sensuell kärleksförklaring
vackra formuleringar
mjukt som en smekning
2016-08-16

    ej medlem längre
har du nån tjej, steve? blir inte hon sotis på dig då du diktar om sexuell frigjordhet åt alla kvinns?
2016-08-16

    ej medlem längre
Så vacker, varm!
2016-08-16

    ej medlem längre
Så vacker, varm!
2016-08-16

  lodjuret/seglare VIP
Underbart känns stort, för att en smula parafrasera något väl Povel Ramel en gång ordat.
2016-08-16

  Blått Norrsken VIP

Två själars kärlek som vill explodera ut i sin längtans lagun

Mycket vackert !!!!

Känslan av ömsesidig Respekt ligger i texten.

Du formulerar dina ord som kraftfulla vågor i ett vackert flöde på havet


2016-08-16

    Jag är fan större än Sartre
Kvinnor, män, de som är kvinnor, men känner sig som män, män som är män fast de tycker att de är katter. Hundar som är hen och sexuella blommor kommer vallfärda till din text. Säkert också tomtar, akrobater och störtsköna sjuksköterskor från hela jorden klotet.
2016-08-16

  överlevaren VIP
Ömsint ordat i en underbar dikt!
2016-08-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP