Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UND ES WIRD HERBST

hösten är tidig i år

inte bara i min poesi

smyger i sommarens spår

med ett brett stråk av melankoli

rönnbär som stoppljus igen

varslar att en ny tid är här

ge mig din vänskap, min vän

tills det vänder en gång

då och där

 

LARZ GUSTAFSSON 17/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2016-08-17 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP