Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU SOM ALLTID HÅLLER DINA LÖFTEN

lämnar gammal bråte bakom mig

går den stig som Du märkt ut

gläder mig på vägen hem till Dig

att min vandring snart är slut

Du ska komma på den brustna skyn

hämta skaran från vår jord

Du som en gång drog mig upp ur dyn

Du som alltid håller ord

 

 

Du som upprättar en trasig själ

Du som läker och ger liv

som vill varje liten mänska väl

stillar stormar, stoppar kiv

Du som påbörjat Ditt goda verk

i en människa som jag

som för min skull blev slagen, märkt

Du ska ta mig hem en dag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 17/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2016-08-17 13:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver så vackert och känslofullt. Man kan inte undgå att bli djupt berörd!
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP