Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I DET FÖRDOLDA

räddningskraften finns i det fördolda

det är dit jag söker mig

bönevrån kan ingen ta ifrån mig

ingen skiljer mig från Dig

i det Allraheligaste tronar

Du, min Far på nådens tron

Du, som helar, upprättar, försonar

Du, som byggde himlabron

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/8 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2016-08-18 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint Larz!
2016-08-19

    ej medlem längre
Du har valt det bästa som du aldrig behöver ångra!
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP