Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina - fingerlanternor

 

 

 

 

min hand

är

 

ett öppnat regnbågsträd

 

 

 

varje blad

ett landskap

 

 

 

 

 

dina fingerlanternor

tänder de mörka djupen

 

 

 

 

lyser upp

grenarnas

helhet




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-19 20:01



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Dessa dina ord till lanternor kan göra en upplyst.
2020-08-10

  aol
Underbart skaldat
2016-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser